Facebook Twitter Contact LinkedIN RSS
Je moeder wordt steeds vergeetachtiger. Je vader maakt de laatste tijd een sombere indruk. Zomaar twee voorbeelden van zorgen die jij kunt hebben met betrekking tot je ouders of grootouders.

In onze participatiemaatschappij wordt verwacht dat je in eerste instantie zelf voor je ouder(s) zorgt. In de praktijk blijkt dit gemakkelijker gezegd dan gedaan. Je hebt een baan, een gezin en komt al tijd te kort. Daarnaast is niet zomaar duidelijk waar de (zorg-)behoefte van jouw ouder(s) ligt.


Vitaliteitfactor - Het beste voor uw ouders2

Ouderen kunnen zich nutteloos, eenzaam en machteloos voelen. Hierdoor kunnen zij zich terugtrekken uit het sociale leven en steeds minder contact hebben met hun omgeving.

Het gevolg hiervan is dat de gevoelens van nutteloosheid en eenzaamheid toenemen en zelfs kunnen resulteren in depressieve klachten. Het monitoren van de kwaliteit van leven is juist bij ouderen belangrijk.

Onze Vitaliteit Experts hebben voor ouderen een breed aanbod aan begeleiding naar een plezierig en gelijkwaardig bestaan op het gebied van psychische en lichamelijke gezondheid, maar ook bij het verbeteren van de omgevingsfactoren.


basis2 Zorgconsument Eenzaamheid onder ouderen 960x500


VitaliteitQuotient Senior

Naast de Vitaliteitfactor voor mensen tussen 18 en 65 jaar is de Vitaliteitfactor Senior beschikbaar voor (gepensioneerde) 65-plussers. U wilt als 65-plusser toch ook het beste voor uzelf? 

Om een idee te krijgen van het VitaliteitQuotient Senior adviseren wij u eerst de kosteloze VQ Vitaliteit TEST voor volwassenen te doen. 


20180901 LOGO IGZ TEST NIEUW Z W DEF

Als de uitslag van de test oranje of rood is, is het zinnig om een afspraak te maken met één van onze Vitaliteit Experts.

Bent u nog aan het werk (vrijwilliger - ondernemer of in loondienst), dan kunt u de Vitaliteitfactor 18-65 invullen en uw Vitaliteit(factor) laten berekenen. 

Wil jij ook het beste voor jouw ouders? Voor meer informatie of vrijblijvend contact kunt je ons telefonisch of via e-mail benaderen.
 Ben jij zelfstandig professional?

Ben jij (zelfstandig) professional en werk je regelmatig met ouderen? Word dan Vitaliteit Expert en ga werken met het VitaliteitQuotient Senior.

Klik op onderstaande banner voor de opleidingsmogelijkheden binnen Vitaliteit Groep Nederland of bel gelijk met Martin Jan Melinga via 06 - 42 93 13 46


20190301 Banner Vergroot je kennis en word Vitaliteit Expert VGNL 001