Facebook Twitter Contact LinkedIN RSS
Als ouder wil en doe jij wat je in het belang van jouw kind(eren) vindt. Ondanks jouw goede zorgen kunnen vragen of problemen ontstaan, die te maken hebben met het gedrag van jouw kind(eren) of zijn/haar ontwikkeling, zowel in het algemeen als bijvoorbeeld op school.

Met name jonge kinderen hebben soms nog onvoldoende mogelijkheden zich in taal uit te drukken, om bijvoorbeeld hun emoties/gevoelens onder woorden te brengen. Wanneer een kind zorgen heeft of, om wat voor reden dan ook, niet lekker in zijn/haar vel zit, komt dit tot uiting in het gedrag dat een kind laat zien. Dit gedrag kan voor jou als ouder of voor leerkrachten lastig of ongewenst zijn.


Jongen gespest - Vitaliteitfactor Junior

Kinderen waarvan een broertje, zusje of één van de ouders te maken heeft met mentale klachten of kinderen waarvan de ouders gaan scheiden of gescheiden zijn, kunnen tussen de wal en het schip raken. 

Zij begrijpen niet wat er aan de hand is en weten niet goed om te gaan met de situatie. Dit kan leiden tot teruggetrokken, dwars of zelfs agressief gedrag en teruglopende schoolresultaten. Kinderen met een mentale en/of fysieke ontwikkelingsachterstand en/of beperking hebben te maken met hun eigen problematiek.

Onze Vitaliteit Experts, zoals orthopedagogen, (kinder-)coaches, logopedisten e.d. kunnen jou en jouw kinderen bij de meest voorkomende klachten begeleiden. Zij zijn hier specifiek voor opgeleid.


Zorgconsument familie in 004 def


Introductie Vitaliteitfactor Junior

Speciaal voor (school-)kinderen van 8 tot 12 jaar en (schoolgaande) jeugd en jongvolwassenen van 13 tot 18 jaar is het VitaliteitQuotient Junior ontwikkeld. Om een idee te krijgen van het VitaliteitQuotient Junior adviseren wij je eerst jouw eigen vitaliteit te controleren.

Doe daarom eerst de kosteloze VQ Vitaliteit TEST voor volwassenen. Als de uitslag van de test oranje of rood is, is het zinnig om een afspraak te maken met één van onze Vitaliteit Experts. 

Wil jij ook het beste voor jouw kind(eren)? Voor meer informatie of vrijblijvend contact kun je ons telefonisch of via e-mail benaderen.


20180901 LOGO IGZ TEST NIEUW Z W DEF


Kijk voor informatie over het VitaliteitQuotient en Integrale Gezondheidszorg Plus (IGZ+) ook op onze voorlichtingssite: www.checkjevitaliteit.nl Ben jij zelfstandig professional?
Ben jij professional en werk je regelmatig met zorgconsumenten in de leeftijd van 8--18 jaar. Word dan VQ Expert of Vitaliteit Expert en ga werken met de Vitaliteitfactor Junior. Klik op onderstaande banner voor de opleidingsmogelijkheden binnen Vitaliteit Groep Nederland of bel met 06 - 42 93 13 46 (Martin Jan Melinga). De opleidingen zijn per 1 maart 2021 coronaproof weer gestart.


20190301 Banner Vergroot je kennis en word Vitaliteit Expert VGNL 001