Facebook Twitter Contact LinkedIN RSS
Om goed te kunnen functioneren in het dagelijks leven, thuis en op het werk of op school, is het belangrijk dat jij je energiek en vitaal voelt, zowel mentaal (geestelijk/psychisch) als fysiek (lichamelijk).

Je wilt het beste uit jezelf halen en daarvoor is het nodig dat je het beste voor jezelf wilt wat betreft vitaliteit. In deze huidige, hectische tijd wordt veel van ons gevraagd en wordt voortdurend een beroep gedaan op onze mentale en fysieke gezondheid.


VF-u wilt het beste voor uzelf en uw partner.4

Door omstandigheden in jouw privéleven, op je werk of op school kan het zijn dat jouw mentale en/of fysieke vitaliteit (tijdelijk) afneemt en je het lastig vindt te (blijven) voldoen aan wat er van je wordt gevraagd of te (blijven) doen wat je wilt.
Samen met onze Vitaliteit Experts kun jij werken aan het herstel van jouw (mentale en/of fysieke) vitaliteit. De omgevingsfactoren die jouw vitaliteit (mede) hebben doen afnemen, worden hierbij eveneens aangepakt.

Je kunt hierbij denken aan problemen op je werk (baanverlies) of pensioen, school (bijvoorbeeld leerproblemen) en/of juridische en financiële vraagstukken. Het VitaliteitQuotient is hier speciaal voor ontwikkeld en biedt uitkomst bij het meten en begeleiden van de knelpunten.


0 Mensen met vragen 004 

Onze psychologen, coaches, trainers, juristen, financieel adviseurs en andere specialisten binnen GGz, Zorg, financiële en juridische dienstverlening zitten voor jou klaar! 

Heb je direct vragen? Doe dan kosteloos de VQ Vitaliteit TEST.

Is de uitslag oranje of rood, adviseren wij een afspraak te maken met één van onze Vitaliteit Experts en het volledige VitaliteitQuotient te laten berekenen.20180901 LOGO IGZ TEST NIEUW Z W DEFVoor meer informatie of vrijblijvend contact kunt u ons telefonisch of via e-mail benaderen.
 


Ben jij zelfstandig professional?

Ben jij professional en werk je regelmatig met zorgconsumentenvan alle leeftijden? Word dan Vitaliteit Expert en ga werken met het VitaliteitQuotient voor alle leeftijden.

Klik op onderstaande banner voor de opleidingsmogelijkheden binnen Vitaliteit Groep Nederland of bel met Martin Jan Melinga van Vitaliteit Groep Nederland (06 - 42 93 13 46)


20190301 Banner Vergroot je kennis en word Vitaliteit Expert VGNL 001