Facebook Twitter Contact LinkedIN RSS
maandag 01 februari 2021


Steeds meer organisaties en ondernemingen zien het belang in van vitaliteit op het werk. Dit getuigt van een goede visie. Uw medewerkers zijn immers het kapitaal van uw onderneming. 

De Vitaliteit Groep Nederland kan uw activiteiten versterken door opleiding en/of training.


20200202 FB Kennis opleiding boek werkgevers V1 400


Als kennis- en opleidingsinstituut binnen Leefstijl Gezondheidszorg bieden wij diverse mogelijkheden en programma's om met u en uw medewerkers aan de slag te gaan. 

Lees meer over de begeleiding die wij uw organisatie kunnen bieden op het gebied van gezondheid en vitaliteit met als resultaat een vitale organisatie met minder ziekteverzuim en meer werkplezier.

A Button Lees meer VGNL Blauw
maandag 01 februari 2021


Vitaliteit Groep Nederland leidt (zelfstandige) professionals op tot Vitaliteit Expert en Vitaliteit Consultant. Vitaliteit Consultants zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van de VQ-analyse binnen Human Capital Performance bij werkgevers. 

Leefstijl Gezondheidszorg is de toekomst. U als werkgever kunt er nu al mee aan de slag. De VQ-analyse geeft u binnen korte tijd (2-4 weken) inzicht in de vitaliteit van uw werknemers.


20200202 FP Werkgevers Vitaliteit Consultant V1 400p


De Human Capital Performance via de VQ-analyse is de collectieve uitvoering van het VitaliteitQuotiënt.

De Vitaliteit Groep biedt naast opleiding ook begeleiding om vitaliteit binnen uw organisatie te optimaliseren. Wilt u meer informatie, klik op de lees-meer-knop.

A Button Lees meer VGNL Blauw

VITALITEIT GROEP NEDERLAND


VOOR WERKGEVERS & WERKNEMERS


20201214 Logo HCP Cirkel Blauw Oranje Nieuw def3 Banner sites
 

VITALITEITQUOTIËNT

COLLECTIEVE VQ-ANALYSE


WERKGEVERS WORDCLOUDOpleiding Vitaliteit Consultant
 

HCP-trajecten staan onder verantwoordelijkheid van de Vitaliteit Consultant van het begin tot het eind (en daarna) betrokken is bij de opdrachtgever. De Vitaliteit Consultant werkt tijdens het project samen met VQ-experts. 

Een aspirant-Vitaliteit Consultant binnen Human Capital Performance (HCP), volgt eerst de opleiding VQ-expert (6 dagen) en krijgt vervolgens een maatwerk-opleiding gebaseerd op opleiding, kennis en ervaring. De volledige duurt 3-6 maanden. Certificeren vindt plaats wanneer een project succesvol is afgerond door de kandidaat. 


A Button Lees meer VGNL Blauw
Kennismaken met het VitaliteitQuotiënt?
(klik op de afbeelding)

20200202 Beeldmerk VQ gratis Test V2 002 250p IGZ HP


 
maandag 01 februari 2021


Stress is één van de voornaamste oorzaken van psychische en/of lichamelijke klachten en heeft direct invloed op uzelf en uw omgeving. 

Dat kan onder andere uw gezin of uw werk betreffen. Burn-out kan één van de gevolgen van stress zijn. 


20200202 FP Werkgevers burn out lucifer V1 300p


Voorkom burn-out in uw organisatie en werk met een Vitaliteit Consultant aan een gezonde organisatie, zowel voor u als uw werknemers.

Een Vitaliteit Consultant wordt bijgestaan door meerdere Vitaliteit Experts, die de individuele begeleiding van uw werknemers verzorgen.


Een beter werkklimaat realiseren voor werkgevers en werknemers? Check onze opleidingen!

A Button Lees meer VGNL Blauw
maandag 01 februari 2021


Het advies van Vitaliteit Groep Nederland is altijd maatwerk en toegespitst op de betrokken organisatie of onderneming. 

Of het nu om 10 medewerkers gaat of om 1.000, de VQ Vitaliteit Analyse kan bij elke organisatie worden toegepast. Per indviduele medewerker en/of collectief. Leefstijl Gezondheidszorg is in het belang van werkgever en werknemer.


20200202 FP Werkgevers Vitaliteit Advies V1


Voor gezondheidszorg, overheid, politie en bedrijfsleven is het VitaliteitQuotiënt een universeel instrument waarvan zowel de werkgever als de werknemer voordeel heeft. Meer weten? 

Maak een afspraak
Ga naar de pagina Advies en maak een afspraak met één van onze Vitaliteit Consultants.

A Button Lees meer VGNL Blauw